IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES  IJSTAARTEN & PRALINES 
     IJSATELIER JOBI LENNIK  IJSATELIER JOBI LENNIK IJSATELIER JOBI LENNIK IJSATELIER JOBI LENNIK IJSATELIER JOBI LENNIK IJSATELIER JOBI LENNIK IJSATELIER JOBI LENNIK
Bestellingen

De bestelling van de ijstaarten kan best 7 dagen van te voren worden gedaan. Wij bieden onze taarten namelijk zo vers mogelijk aan en hebben dan ook geen voorraad. De authentieke wijze waarop wij de taarten vervaardigen vergt de nodige tijd. 

De pralines zijn in bepaalde periodes verkrijgbaar. Hieronder staat de eerstkomende periode vermeld. Vanaf 3 kilo kunnen wij de pralines op bestelling maken buiten de vermelde periodes.


Eerstvolgende periode dat er pralines beschikbaar zijn :  Maart 2023

Afhaaladres & Transport

Al onze ijstaarten en pralines dienen afgehaald te worden op het volgende adres:
Poelstraat 1 - 1750 Lennik (Dicht bij het centrum van Schepdaal)

Voor het transport van de ijstaarten kunt u een isomo doos bij ons lenen (mits betaling van een waarborg) of kopen. De bewaartijd voor de taarten in deze doos bedraagt bij normale weersomstandigheden ongeveer 1 uur. 

De chocolade pralines kunnen, mits een extra vergoeding, via een koeriersbedrijf verzonden worden. 

Bewaar & Serveertips
De ijstaarten en ijspralines dienen in een diepvries op -18 °C of kouder bewaard te worden. Voor het serveren dient u de taart minstens 20 minuten van te voren in de koelkast te plaatsen. Indien de taart te koud geserveerd wordt komt de smaak niet tot zijn recht.
De chocolade pralines worden best buiten de koelkast bewaard voor een optimale smaak.
Contactloos betalen via Payconiq
mogelijk